om oss

Fiskbutiken i Mellanfjärden

Hamnvägen 20, 829 96 Jättendal

Vi har drivit Fiskbutiken i Mellanfjärden sedan 2007 med ett gott samarbete med leverantörer, kunder och byns alla verksamheter. 

Vårt kundunderlag har varit sommargäster, camping och båtgäster, turister längs Kustvägen  bl.a. Vilket har bidragit till att vi kunnat driva butiken ca 10 veckor på sommaren, jul och påsk.

Är Du intresserad att köpa byggnaden och driva verksamheten vidare så kontakta Lasse 073 034 25 29 efter 18.00 vardagar. 

Vill du ha vår hjälp i uppstarten så ställer vi upp.


Om Oss


Fiskbutiken i Mellanfjärden är belägen vid torget i detta gemytliga levande fiskeläge. Vi finns i norra Hälsingland längs den vackra Kustvägen som går längs havet, mittemellan Hudiksvall och Sundsvall.

Hos oss kan du handla färsk lax, strömmingsfilé och lokalt fångad fisk efter tillgång. Vi varmröker fisk i vårt eget rökeri på gammalt traditionellt sätt. Vi gör egna strömmingsinläggningar efter lokala gamla recept och vi har div skaldjur efter säsong och önskemål.   

Småskaligt mathantverkt hittar du också i disken. Fiskburgare, mackor och olika fiskfat att ta med sig.

Vi gör  också sushi med våra egna produkter som fyllningar men även rå lax för den som önskar. Vad sägs om en midsommar-maki med matjessill, gräslök och gräddfil? 

  Söker du någon speciell vara så hör med oss, vi kan ordna det mesta med en veckas framförhållning.

Varmt välkommen!

Lasse och Annica Johansson

@fiskbutiken

Betala med  kort eller kontant hos oss!